< Terug naar de voorpagina <

De Hoevens

Beste familie, ik ben weer terug in ons prachtige hoge noorden. Maar wat was het gezellig om samen met iedereen in de buitenlucht te kunnen vertoeven, in het mooie Alphen, met een grappig nieuw spel met houtjes.

Samen in onze vaderlandse kleuren op de bank, terwijl Nederland zich de vouwen uit de sportbroekjes liep.

Jaron en Arnoud deden ook erg hun best om ons te voorzien van heerlijke stukjes vlees en vis, echt voortreffelijk geregeld ! Achter de schermen werd er ook hard gewerkt, Henny voelde zich ook thuis kon ik merken. Erik, wat een goede match!

En Leo, wat mooi om jou te mogen begroeten! Je zag er goed uit kerel, wanneer treffen wij elkaar onderweg tijdens het Pieterpad? Nini en ik zijn ondertussen al in Venlo aangekomen. Nog twee weekenden, en wij zijn op de st. Pietersberg. Dat gaan we komende herfst waarschijnlijk doen. Dat wordt een feestje!

Ik heb het als een voorrecht ervaren, om met deze harmonieuze groep mensen een weekend op zo'n prachtige locatie te mogen doorbrengen. Met de een wat meer gesproken dan met de ander, maar jullie zijn stuk voor stuk ontzettend aardige mensenSmile Ik leer elke keer meer van elk individu...Nini en ik gaan over enkele weken een maand op reis, eerst Friso naar NZ brengen, daarna drie week door Australie reizen, daar hebben we reuze zin in.

Ik wens u een prachtige zomer, voor iedereen ook een veilige zomer. Ik heb begrepen dat er weer geklommen gaat worden, tja er zijn veel sportieve mensen in deze familie.

Over twee jaar hoop ik weer bij te zijn, jammer dat het niet elk jaar lukt SmileHartelijke groet uit Eelde-Paterswolde, Booi


Booi Kluiving (12-6-2012)
booi.jpg
Hoe jammer nou, het systeem kent je niet!
Zou je hier moeten kunnen insturen denk je?
Stuur dan even een mailtje naar jaron@vietors.com, en vermeld welk type internetverbinding je hebt, dan zal Jaron je laten herkennen door het systeem!

Geef eventueel dit door: 34.204.198.73
< Terug naar de voorpagina <
Inloggen met wachtwoord:
Geen wachtwoord, of wachtwoord vergeten? Neem contact op met Jaron.