< Terug naar de voorpagina <

De Viëtor kroniek - nu met extra saus!

Hallo allemaal,

Sinds vandaag heeft de Viëtor kroniek wat extra "saus" gekregen: de website was inmiddels wat verouderd en werkte niet meer lekker in nieuwere browsers.

Nieuw sinds vandaag:

- Frisser uiterlijk bij het lezen van berichten en reacties. Betere uitlijning en kortere laadtijd van de spraakballonnen.
- Alle berichten zijn nu automatisch uitgelijnd naar een zijrand (om en om links/rechts) en alle "enters" die je in een bericht tikt worden nu altijd bewaard.
- Ons familiewapen wordt nu als SVG weergegeven, als je browser dat ondersteund (voor de leken: dat betekent dat als je nu op de website inzoomed (dat kan met ctrl+plus, uitzoomen is ctrl-min), het logo steeds meer detail krijgt).
- Het woord "reünie" of "Viëtor" in een link maakt links niet langer onbruikbaar (Leo, dat vind jij vast erg handig - geen rare codes meer onthouden dus! Alles werkt "gewoon")
- We zijn nu 100% correct HTML5 en CSS3. Zie ook de mooie glimmende knopjes onderaan.
- Inloggen kan nu op elke bladzijde - niet alleen op de voorpagina. Handig voor de links vanuit de e-mailtjes van de website. Smile

Wat betekent dit voor de "gewone" gebruiker? Niet veel, behalve dat alles net even wat soepeler, sneller en mooier is. Zie je de website niet goed? Dan is het wellicht tijd om je browser te updaten. In de nieuwste versies van alle moderne browsers zal de website er goed uit zien. (Dat is geen stille hint - achterlopen met je browserupdates is gevaarlijk tegenwoordig, dus zie je iets niet goed: updaten.)

Het kan natuurlijk best dat ik nog ergens een foutje heb gemaakt - als er iets stuk is, meld het dan even (via hier, of een mailtje direct naar mij).

En waar kunnen jullie binnenkort nog naar uitkijken?
- Makkelijker kunnen invoegen van plaatjes.
- Betere ondersteuning voor YouTube filmpjes.
- Nieuwe versies van de foto's van iedereens gezicht (tip: wil je dat ik een bepaalde foto gebruik? Mail dan even. Als ik niets doorkrijg, neem ik een foto die mij goed lijkt van een recente reünie. Wil je liever niet dat ik je foto update? Mail dan ook even.)

Jaron Viëtor (20-6-2012)
jaron.jpg
Hoe jammer nou, het systeem kent je niet!
Zou je hier moeten kunnen insturen denk je?
Stuur dan even een mailtje naar jaron@vietors.com, en vermeld welk type internetverbinding je hebt, dan zal Jaron je laten herkennen door het systeem!

Geef eventueel dit door: 3.230.143.213
< Terug naar de voorpagina <
Inloggen met wachtwoord:
Geen wachtwoord, of wachtwoord vergeten? Neem contact op met Jaron.