< Terug naar de voorpagina <

Aankomst in Moorsel

-Dit bericht is alleen zichtbaar voor Viëtoren-
Familie ! Nog 4 nachtjes slapen en dan treffen we elkaar weer.
In t pastoorke van Moorsel dit keer en we (Dank aan Marnix)hebben voor zatermiddag
2 tennisbanen gereserveerd.
Dus neem je racket en schoenen mee.
Wij uit bergen aan zee komen vrijdagavond aan.
Na eten waarschijnlijk. Tot dan !

Rob Viëtor (4-7-2016)
rob.jpg
Booi en ik komen ook vrijdagavond na het eten, gezellig! We hebben sinds de vorige reünie niet meer getennist, maar we hebben er zin in, dus spelen graag een balletje mee zaterdag.
Als er nog iemand ergens opgehaald moet worden vrijdag avond, laat maar weten,
groetjes, Nini

Nini Viëtor (5-7-2016)
nini.jpg
Inge, Arnoud, Jaron, Balder, Dieuwertje en Indra komen vrijdag aan het eind van de middag. Met z'n allen in het rode VW busje.

Arnoud Viëtor (5-7-2016)
arnoud.jpg
Beste familie,

Ik heb net met Irene afspraken gemaakt over onze komst naar de reünie. Wij zullen zaterdag bij de lunch aanwezig zijn. De Leidse tak zal vrijdag avond vertegenwoordigd zijn in de personen Silvan en Dominick!

Dan nog een opmerking over het tennissen. Ik heb zoals Rob al aangaf het tennis georganiseerd op de zaterdag middag. We hebben van 3 tot 5 twee banen. Speciaal voor ons worden de banen geopend en is er een vrijwilliger aanwezig om ons te ontvangen en van drankjes te voorzien! Komt allen ook als je niet tennistSmile
Omdat er in elk geval bij de Leidse tak een tekort aan rackets zal zijn is het verzoek aan degenen die meerdere rackets bezitten deze ook mee te nemen! Dank daarvoor!
Tot zaterdag!

Marnix Viëtor (7-7-2016)
marnix.jpg
Mijn racket is nieuw bespannen, de overige drie die Amstelveen meeneemt zijn niet veel soeps.. Misschien heeft Bergen aan Zee iets beters?

Arnoud Viëtor (8-7-2016)
arnoud.jpg
Ik heb in Bergen ook alleen oud spul, Sanne en Friso zijn met vakantie en hebben hun rackets in Leiden en Amsterdam, dus daar kan ik niet bij helaas. Alle hoop dus gevestigd op de tenniscracks uit Bergen aan Zee!

Nini Viëtor (8-7-2016)
nini.jpg

Zelf een reactie plaatsen

Je naam:
Je reactie:

< Terug naar de voorpagina <
Valid HTML 5
Valid CSS 3
[Klik voor adresgegevens Viëtoren]